Skaffa flytthjälp för att lättare flytta med barn

Att flytta tar alltid tid och kraft och än mer om du har barn. Då är det klokt att anlita flytthjälp och städning så att du kan fokusera på dina barn och vardagen.

Flytthjälp och flyttstädning

Ju fler barn du har, desto mer saker är det att packa. Även om du helst köper ekologiska kläder och leksaker blir det mycket. Förutom att ni som föräldrar har era egna prylar och hela möblemanget. Istället för att försöka klara allt på egen hand eller med hjälp av vänner är det smartare att anlita flytthjälp. Flyttdagen blir så mycket smidigare och när sakerna är i den nya bostaden kan ni bara njuta. Istället för att behöva städa ur ert gamla hem. Hos Qleano hittar du flytthjälp och flyttstädning över hela landet till ett bra pris.

Rensa bland barnens kläder och leksaker

Även om en flytt innebär mycket stress, så är det ett perfekt tillfälle att gå igenom hela bohaget och rensa. Särskilt bland barnens saker. Eftersom de växer ifrån både kläder och leksaker är det smart att inte ta med urvuxna kläder, trasiga eller ointressanta prylar. Då är det bättre att ge bort dem. Det är klokt att börja gå igenom barnens saker så snart ni beslutat er för att flytta. Om barnen är fem år och äldre kan ni låta dem vara med. I alla fall ibland. Då lär de sig att städa och rensa. Du ser även vad som verkligen är viktigt för dem. Eftersom en flytt innebär spänning och stress, särskilt för ett barn, kan det vara klokt att ta med några favoritplagg som är för små. Bara för att lugna barnet.

Nytt hem med ekologiska saker

Det som också är bra med en flytt är att du kan rensa ut saker som inte är ekologiska. Se till att ni inte har så mycket plast och dåliga material i ert hem. Det är mycket lättare att skapa ett ekologiskt och klimatsmart hem när man flyttar till en ny bostad. Ni kan sedan besluta er för att både era och barnens kläder och prylar ska vara klimatsmarta och ekologiska.