Tröstande barnprodukter på bilresan

En familjesemester i bil är i sig ett tillfälle för alla att umgås och det är spännande att besöka nya platser tillsammans. Att resa med små barn kan dock vara lite av en utmaning. Även den kortaste av bilturer bör planeras noga för att alla ska känna sig nöjda och glada. Små barn har inte samma uthållighet att sitta overksamma i en bil som de vuxna (eller för den delen ungdomar) och behöver därför utrustas med rätt prylar inför turen. Vilka? Det ska vi tipsa om nedan!

Allt börjar med bilen

En lyckad bilresa förutsätter dock en bekväm bil att färdas i. Kanske är det i den änden ni ska börja, d v s skaffa en begagnad bil som kan frakta hela familjen på bästa sätt? Ta då en titt på Holmgrens billiga begagnade bilar, där ni snabbt och enkelt kan hitta en familjekryssare av rang. Holmgrens billiga begagnade bilar gör att du får pengar över till annat – som ekologiska barnkläder och leksaker, till exempel. Här finns ett stort utbud av begagnade fordon i alla prisklasser och storlekar, så det är inte svårt att hitta något som passar. Holmgrens ståtar med välunderhållna bilar som gör valet tryggt. Unna er en snygg och skön bil, så har ni mycket goda grundförutsättningar för en trevlig resa tillsammans.

Rätt prylar på färden

Vad behövs då mer än en skön bil för att åstadkomma en lyckad resa för barnen? Det beror förstås på barnens ålder. Där lite äldre barn håller sig nöjda med att lyssna på musik i lurar, spela mobilspel eller titta på film på surfplattan, kan de yngre barnen behöva sådant som skänker tröst och lugn. Hit räknas bekväma kläder och gosiga leksaker. Riktigt små barn sover under längre stunder, så här är bekvämligheten mycket viktig. En stödjande och skön bilstol är förstås en förutsättning, men också tröst i form av snuttefiltar och gosedjur.

Ekologiska barnkläder och leksaker

Det lönar sig alltid i längden att välja ekologiska produkter vid inköp av både kläder och andra prylar till barnen. De ekologiska produkterna är kort och gott bättre för miljön och du som förälder eller vårdnadshavare kan känna dig trygg med att du valt ut det bästa till barnet. Det bästa av allt är att du inte behöver offra komforten; ekologiska kläder m.m. är lika mjuka och sköna för barnets hud som de icke-ekologiska produkterna.

Dags att lasta familjen i bilen och åka iväg på bilsemester!